Kids

Contactpersoon - vertrouwenspersoon

Op elke school lopen er weleens dingen anders dan gewenst.
Als er iets is dat anders kan, dan horen we dit graag en gaan wij hier graag met u het gesprek over aan. Mochten er toch klachten blijven bestaan, dan volgen wij de “klachtenregeling primair en voortgezet onderwijs” van Lucas Onderwijs. Zie de link onderaan deze pagina.

U kunt dan vertrouwelijk terecht bij de contactpersoon – vertrouwenspersoon.


Op elke school dient er minstens één aanwezig te zijn.
Wij hebben ervoor gekozen om laagdrempelig te willen zijn en hebben twee teamleden en twee ouders bereid gevonden om deze rol te vervullen. Hieronder stellen zij zich aan u voor en kunt u zien hoe zij te bereiken zijn.

 

Ouders kunnen contact opnemen met: 

 

Miranda van Asch                                

 

Beste ouders,
Samen met Emma, Cynthia en Kees ben ik contact-/vertrouwenspersoon op SWS Emmaüs.
Ik ben Miranda van Asch, getrouwd en heb twee dochters, Emmeline (voortgezet onderwijs)
En Benthe (8JN).
Naast deze functie ben ik in beide groepen 8 overblijfouder, LOL-ouder in 8JN en
overblijfcoördinator op vrijdag. En sinds schooljaar 2020/2021 voorzitter van de ouderraad.
Dit alles doe ik met veel plezier. Ik vind het belangrijk dat de kinderen en hun ouders de
school als plezierig en fijn ervaren.
Mocht dit om één of andere reden niet lukken, dan sta ik klaar voor jullie met een luisterend
oor om samen tot een oplossing te komen.

 

Email adres: mirandavanaschroggeveen@gmail.com

 

Emma Tuinman-van der Maarel

Samen met Miranda van Asch ben ik vertrouwenspersoon voor ouders.

Ik ben Emma, getrouwd met Bastiaan en moeder van Stijn (1/2 MC) en Fiene (1 jaar).
In december 2022 heb ik de opleiding voor Vertrouwenspersoon afgerond. Naast dat ik vertrouwenspersoon op mijn werk ben, ben ik dat nu ook voor de school.

Het is goed denkbaar dat je als ouder ergens tegenaan loopt, maar je even niet weet wat je moet doen.  Op zo’n moment kun je de vertrouwenspersoon raadplegen. Ik bied een luisterend oor, denk graag met je mee en zoek samen met jou een oplossing waar jij je prettig bij voelt.

Je kunt me bereiken op emmavdmaarel@hotmail.com.

 

Leerkrachten kunnen contact opnemen met: 

 

Kees Welbedacht


SWS Emmaüs is natuurlijk geen perfecte organisatie en net als overal, gaan er bij ons ook wel eens dingen mis. Stoor je je aan bepaalde zaken, of wil je gewoon iets kwijt over het reilen en zeilen bij ons op school, maar vind je daarvoor nergens een gewillig oor? Dan kun je eventueel je verhaal, in vertrouwen, bij mij kwijt. Ik vind het belangrijk dat iedereen die bij onze school betrokken is, ouders, kinderen en personeel zijn zegje moet kunnen doen en ik wil daar zo goed mogelijk naar luisteren om daarna samen uit te zoeken wat de beste weg zou kunnen zijn voor jouw klacht, op -of aanmerking.

Telefoonnummer school: 070-3278018
Emailadres: kwelbedacht@emmaus.lucasonderwijs.nl

 

Cynthia Hooijmans

Ik ben één van de leerkrachten op deze school die vertrouwenspersoon is. In zo een grote school kunnen er wel eens klachten ontstaan. Of je nou als leerling op deze school zit, als ouder, als overblijfouder of als vrijwilliger; bij mij kun je jouw verhaal in vertrouwen kwijt. Samen kijken wij naar wat voor u de best passende weg is om te bewandelen. Ik begrijp het als u soms twijfelt of de klacht groot/serieus genoeg is. Daarop is het antwoord simpel, als u ermee zit en u weet niet waar u heen moet/wat u nu kunt doen, dan is de klacht serieus genoeg!

 

Ik ben 5 dagen per week telefonisch bereikbaar op de Emmaus. Ben ik toevallig een middag niet beschikbaar, dan kunt u altijd een mailtje sturen met daarin een aantal momenten waarop u zou kunnen langskomen op school. Ik zorg er dan voor dat we snel om de tafel kunnen zitten, zodat u snel geholpen kunt worden.

 

 

Telefoonnummer school: 070-3278018

Email: chooijmans@emmaus.lucasonderwijs.nl